Apartmaji Piran

≡ Menu

Piran pristopil v mrežo postajališč za avtodome

Piran želi sodelovati v novi obliki nišnega turizma v Sloveniji. Tako so pristopili k mreži postajališč za avtodome, kar pomeni, da se bodo vključili v vseslovenski projekt, ki bo približal ta način turizma vsem ljubiteljem avtodomov.

Ponekod so že letos uredili parkirišča namenjena avtodomov, s pristopom k temu projektu pa bo vse skupaj bolje organizirano, zraven tega pa se bo Piran lahko bolje predstavil kot turističen kraj. Upamo, da se bodo k temu projektu pridružile tudi druge občine in kraji, ki so turistično zanimivi in da se turizem v Sloveniji dvigne na višjo raven.

Praznik kakijev v Piranu

V Piranu bo ta vikend potekal praznik kakijev. V kolikor jih imate radi ali iščete predlog za izlet za ta konec tedna (15. in 16.11.), se lahko odpravite v Piranu in prisostvujete v programu.

Pester program se razprostira čez dva dni. Prvi dan se bo zaključil s koncertom Mladena Grgoviča. Tudi drugi dan boste lahko uživali med dobrotami kakija, ki ga boste dobili na tržnici, kakor tudi druge dobrote.

Nekaj prireditev o potekalo v šotoru, tako da se lahko v Piran odpravite v vsakem vremenu.

Se vidimo!

Vreme v Piranu v naslednjih dneh

Če bi radi na hitro preverili vreme v Piranu v naslednjih nekaj dneh ste prišli na pravo stran. Na strani vremenska napoved Piran najdete vreme za Piran za naslednje tri dni, tako da si lahko enostavno ogledate napoved.

Obiščite stran in prilagodite svoje načrt in plane vremenu v Piranu, če ste se nameravali odpraviti tja. Vreme za naslednjih nekaj dni je sicer napovedano sončno, kljub temu pa bodo temperature dokaj nizke. Seveda morate ob tem preveriti kdaj berete to objavo, tako da je najbolje, da obiščete stran sedaj in preverite vreme v Piranu za danes in naslednje tri dni.

Spoznavanje Pirana

V Piranu si lahko začnete veliko stvari in med drugim bomo na strani apartmajipiran.si objavljali aktualne dogodke, ki se dogajajo v Piranu, tako da boste na tekočem, če se boste v tistih dnevih ravno mudili v tem lepem mestu.

Piran je znan po svojem čaru, ki ga nima vsako mesto. Že samo njegov najbolj prepoznaven Tartinijev trg je razred zase, zraven tega pa najdete tam tudi druge zanimivosti, ki si jih je vredno ogledati.

V Piranu je vsekakor potrebno raziskati njegovo bogato zgodovino, ki ji lahko občutite na vsakem koraku, ko se sprehodite po mestu. Sem ne sodijo samo najstarejše stavbe v Piranu, ampak celotna arhitektura in značaj mesta. Če se odpravljate v Piran ali njegovo okolico, vam vsekakor priporočamo, da se ustavite v mestu in se počasi sprehodite skozi njega. Tako ga boste doživeli popolnoma drugače, kot iz turistične točke, kot na njega preveliko krat gledamo.

Piran je zanimiv tudi zaradi tega, ker najdete v njem najrazličnejšo ponudbo. Tako najdete ugodne apartmaje in hostel, na drugi strani pa nekaj zelo zanimivih hotelov, kjer najdete zelo kvalitetno ponudbo. Piran tako ponuja za vsakega nekaj in ne glede na to kakšen tip šloveka ste, boste tukaj našli nekaj zase.

Apartmajska hiša House No.1

Opis apartmaja Hiša št.1 ***

Apartmajska hiša House No.1 se nahaja v bližini velikega mandrača v Piranu, 300m oddaljena od Tartinijevega trga ter 400m od manjše prodnate plaže.

Nudi se najem celotne hiše, moderno in svetlo opremljene, z dvema spalnima sobama – ena z tremi ločenimi posteljami, ena z zakonsko posteljo, dnevnim prostorom, kuhinjo, kopalnico ter teraso. Primerna je za nastanitev 3-5 oseb. Hiša je klimatizirana in opremljena z LCD televizijskim sprejemnikom.

V bližini je javno parkirišče z doplačilom. Trgovina z živili je oddaljena le nekaj korakov, prav tako pa se ob mandraču najde kar nekaj restavracij, kavarn in lokalov. Na območju hiše lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet brez doplačila.

Preverite cene, proste termine in rezervirajte ->

 piran

Drugi apartmaji v Piranu