≡ Menu

Spoznavanje Pirana

V Piranu si lahko začnete veliko stvari in med drugim bomo na strani apartmajipiran.si objavljali aktualne dogodke, ki se dogajajo v Piranu, tako da boste na tekočem, če se boste v tistih dnevih ravno mudili v tem lepem mestu.

Piran je znan po svojem čaru, ki ga nima vsako mesto. Že samo njegov najbolj prepoznaven Tartinijev trg je razred zase, zraven tega pa najdete tam tudi druge zanimivosti, ki si jih je vredno ogledati.

V Piranu je vsekakor potrebno raziskati njegovo bogato zgodovino, ki ji lahko občutite na vsakem koraku, ko se sprehodite po mestu. Sem ne sodijo samo najstarejše stavbe v Piranu, ampak celotna arhitektura in značaj mesta. Če se odpravljate v Piran ali njegovo okolico, vam vsekakor priporočamo, da se ustavite v mestu in se počasi sprehodite skozi njega. Tako ga boste doživeli popolnoma drugače, kot iz turistične točke, kot na njega preveliko krat gledamo.

Piran je zanimiv tudi zaradi tega, ker najdete v njem najrazličnejšo ponudbo. Tako najdete ugodne apartmaje in hostel, na drugi strani pa nekaj zelo zanimivih hotelov, kjer najdete zelo kvalitetno ponudbo. Piran tako ponuja za vsakega nekaj in ne glede na to kakšen tip šloveka ste, boste tukaj našli nekaj zase.